Werkwijze

logo4k

Lessen bij Rijschool Sanna

Rijschool Sanna biedt auto rijopleiding op maat en met persoonlijke benadering van onze leerlingen. Wij kijken naar wat JIJ nodig hebt om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Dus als jij snel je rijbewijs wilt halen, in je eigen tempo wilt lessen, rijles wilt krijgen van een goed opgeleide en ervaren instructeur en niet teveel wilt betalen, dan kies je voor rijschool Sanna.

Kennismaking en proefrijles

De eerste keer dat je bij ons komt, maak je kennis met je rijinstructeur. Hij informeert jou o.a. over de rijschool, over onze werkwijze en over gang van zaken rondom de theorie-en praktijkexamens. Je kunt dan ook al je vragen stellen aan je rijinstructeur. Als je een proefrijles hebt aangevraagd, dan kun je na deze voorlichting starten met rijden. Tijdens de proefrijles zal jouw rijinstructeur samen met jou kijken naar je rijvaardigheid en je adviseren over het aantal nodige lessen om je rijbewijs te halen. Denk er aan: dit is een advies. Jij bepaalt uiteindelijk zelf wat het beste bij jou past.

Instructiekaart en een efficiënt lesplan

Rijschool Sanna werkt met een efficiënt lesplan en de zogenaamde instructiekaart. Op de instructiekaart staan alle vaardigheden vermeld die je moet beheersen voor je praktijkexamen. Jij en je rijinstructeur kunnen deze instructiekaart als uitgangspunt nemen tijdens het lessen. De kaart geeft je een goed overzicht en stelt je in staat om je eigen leerproces te kunnen volgen.

Bij Rijschool Sanna bepaal je zelf wanneer je wilt lessen. Je kunt voor elke les een aparte afspraak maken of je kunt je lessen samen met je rijinstructeur vooruit plannen. Het annuleren van een rijles kan kosteloos 24 uur van te voren.

Wil je meer informatie of wil je een proefrijles aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of door middel van een contactformulier op onze website.

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven