Rijschool rijssen

logo4k

Rijles bij Rijschool Sanna rijssen

Rijschool RijssenBen je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool in de omgeving van Rijssen? Dan zit je goed bij Rijschool Sanna, dé autorijschool voor de regio Rijssen. Wanneer je kiest voor Rijschool Sanna, dan kies je voor een rijopleiding op maat. Je leert tijdens de rijlessen op de juiste manier het voertuig te beheersen en hoe jij je moet gedragen in het verkeer. Zo begin je goed voorbereid aan je rijexamen. Natuurlijk zorgt Sanna, rijschool in Rijssen, er ook voor dat je een gedegen voorbereiding op het theorie-examen krijgt. Dus als jij snel je rijbewijs wilt halen, in je eigen tempo wilt lessen, rijles wilt krijgen van een ervaren instructeur en niet teveel wilt betalen, dan kies je voor rijschool Sanna.

Persoonlijke benadering

Rijschool Sanna is een kleinschalige rijschool waar je nog kunt rekenen op een persoonlijke rijopleiding met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Tijdens iedere les worden jouw vorderingen nauwkeurig bijgehouden door de instructeur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke onderdelen nog wat extra aandacht verdienen. Je kunt bij Rijschool Sanna Rijssen kiezen voor een reguliere rijopleiding al vanaf 16,5 jaar (2toDrive), een Rijopleiding in Stappen (RIS), een effectieve lesmethode met een hoog slagingspercentage of voor een versnelde rijopleiding.

Proefrijles

Niet iedereen heeft het rijden even snel onder de knie, daarom volg je bij Rijschool Sanna rijlessen altijd eerst een proefles. Tijdens deze les zal blijken in hoeverre je al over rijvaardigheden beschikt en hoe het is gesteld met je verkeersinzicht. Op basis daarvan kan de instructeur van Rijschool Sanna Rijssen een goede inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben om het rijbewijs te halen. Aan het einde van de les kun je samen met de rijinstructeur bepalen hoe de rijopleiding er verder uit gaat zien en wat deze ongeveer gaat kosten. Als je na deze les kiest voor een rijopleiding van Rijschool Sanna, dan is de proefles gratis.

Kosten rijopleiding

Het aantal lessen dat nodig is voor jou om je rijbewijs te halen, bepalen uiteindelijk de totale kosten van je rijopleiding. Bij Rijschool Sanna les je echter voordelig tegen een scherp tarief van 55 euro per les en kun je kiezen uit vier rijlespakketten . Voor alle rijlespakketten geldt: wanneer je slaagt voor je praktijkexamen en je hebt lessen over gehouden uit het door jou gekozen rijlespakket, dan krijg je deze lessen terug betaald!
Tijdens je opleiding en bij het afnemen van één van onze rijlespakketen krijg je ook 1 rijles als extra gratis,dus extra voordelig.

Bekijk hier onze tarievenlijst.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een proefrijles, neem dan gerust contact met ons op.

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven