Rijlessen

logo4k

Rijles bij Rijschool Sanna

Op een prettige manier jouw rijbewijs halen in Nijverdal en omgeving? Kom daarvoor naar Rijschool Sanna! Je bent bij ons aan het juiste adres. We bezorgen rijopleidingen op maat en zorgen er samen voor dat jij in jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen. We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Rijlessen

Bij Rijschool Sanna bepaal je zelf hoe je wilt lessen. Je kunt kiezen voor losse lessen of voor een van onze voordelige pakketten. Een les duurt gemiddeld 60 minuten. Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen jij per keer wilt afnemen. Voor elke les kun je een aparte afspraak maken of je kunt je lessen samen met je rijinstructeur vooruit plannen, zodat je hier rekening mee kunt houden. Het annuleren van rijlessen kan kosteloos 24 uur van te voren. Rijschool Sanna werkt met een efficiënt lesplan en de zogenaamde instructiekaart. Op de instructiekaart staan alle vaardigheden vermeld die je moet beheersen voor je praktijkexamen. Jij en je rijinstructeur kunnen deze instructiekaart als uitgangspunt nemen tijdens het lessen. De instructie kaart geeft je een goed overzicht en stelt je in staat om je eigen leerproces te kunnen volgen.

Proefrijles

Wil je zelf ervaren hoe het voor jou voelt om bij de Rijschool Sanna te lessen? Vraag dan een proefrijles aan! Maak dan kennis met onze rijschool, met je rijinstructeur en met onze werkwijze. Tijdens deze les zal de rijinstructeur ook samen met jou naar je rijvaardigheid kijken en je adviseren over het aantal lessen die je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Dit is een advies en het verplicht je tot niets. Je bepaalt uiteindelijk zelf wat het beste bij jou past. Als je na deze les besluit om verder te lessen bij de Rijschool Sanna, dan wordt deze les niet in rekening gebracht en is deze dus voor jou gratis.

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven