Rijlessen

logo4k

Rijles bij Rijschool Sanna

Op een prettige manier jouw rijbewijs halen in Nijverdal en omgeving? Kom daarvoor naar Rijschool Sanna! Je bent bij ons aan het juiste adres. We bezorgen rijopleidingen op maat en zorgen er samen voor dat jij in jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen. We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt.

Rijlessen

Bij Rijschool Sanna bepaal je zelf hoe je wilt lessen. Je kunt kiezen voor losse lessen of voor een van onze voordelige pakketten. Een les duurt gemiddeld 60 minuten. Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen jij per keer wilt afnemen. Voor elke les kun je een aparte afspraak maken of je kunt je lessen samen met je rijinstructeur vooruit plannen, zodat je hier rekening mee kunt houden. Het annuleren van rijlessen kan kosteloos 24 uur van te voren. Rijschool Sanna werkt met een efficiënt lesplan en de zogenaamde instructiekaart. Op de instructiekaart staan alle vaardigheden vermeld die je moet beheersen voor je praktijkexamen. Jij en je rijinstructeur kunnen deze instructiekaart als uitgangspunt nemen tijdens het lessen. De instructie kaart geeft je een goed overzicht en stelt je in staat om je eigen leerproces te kunnen volgen.

Proefrijles

Wil je zelf ervaren hoe het voor jou voelt om bij de Rijschool Sanna te lessen? Vraag dan een proefrijles aan! Maak dan kennis met onze rijschool, met je rijinstructeur en met onze werkwijze. Tijdens deze les zal de rijinstructeur ook samen met jou naar je rijvaardigheid kijken en je adviseren over het aantal lessen die je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Dit is een advies en het verplicht je tot niets. Je bepaalt uiteindelijk zelf wat het beste bij jou past.
Als je na deze les besluit om verder te lessen bij de Rijschool Sanna, dan wordt deze les niet in rekening gebracht en is deze dus voor jou gratis.

Wat vinden onze leerlingen

Rijschool Sanna
5.0
Gebaseerd op 85 beoordelingen
powered by Google
AmberAmber
09:41 21 Jul 23
Echt een TOP rijschool! Fijne man in omgang die met veel geduld samenwerkt. Zeker een rijschool om aan te raden! 🙂
Dagmar HendriksenDagmar Hendriksen
09:30 24 Apr 23
Echt een geweldige rijschool, Alen heeft veel geduld en neemt de tijd voor je. Het was altijd heel gezellig in de auto waardoor je je al snel op je gemak voelt. Ik heb elke les met plezier in de auto gezeten en ik ben in een keer geslaagd!
jasper cloudtjasper cloudt
18:51 06 Apr 23
Geweldige rijschoolHeel erg vriendelijke instructeur en heel flexibel.Ik had me geen betere kunnen wensen. Ik had zonder hem waarschijnlijk nooit mijn rijbewijs gehaald heel erg bedankt voor de vele goede lessen. Zeker een aanrader ook als je moeite heb met een stoornis kan hij je helpen aan een rijbewijs.
Gwen van AmersfoortGwen van Amersfoort
11:59 14 Mar 23
Ik heb een hele hele goede tijd gehad met rijschool Sanna!!Goed opgevangen en natuurlijk gezellige gesprekken tijdens het rijden…Goeie ervaring en leuk contact! Dankjewel sanna 🪪🚙
Demi HarmelingDemi Harmeling
11:20 05 Mar 23
Ik ben erg tevreden over deze rijschool en ik zou het ook iedereen aanraden. Alen legt rustig uit en stelt je snel op je gemak. Door middel van de fijne rijlessen en goede tips heb ik in 1x kunnen slagen!
luca reukemaluca reukema
10:06 01 Mar 23
Fijne rijlessen gehad en in 1x geslaagd! De instructeur heeft gevoel voor humor en stelt je op je gemak door rustig te blijven bij het geven van tips. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!
js_loader

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven