Rijschool Sanna is een onderneming die rijlessen aanbiedt in Nijverdal, Almelo, Rijssen en directe omgeving. Dus ook o.a. in Hellendoorn, Wierden, Raalte, Lemelerveld, Vriezenveen en Luttenberg en tevens een van de meest voordelige rijscholen in Twente.

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit, klantgerichtheid en het optimaliseren van de slagingskans voor het behalen van je rijbewijs. JIJ staat bij ons centraal. Lessen bij Rijschool Sanna betekent lessen op een manier die het beste bij jou past en in jouw eigen tempo, zodat jij op een effectieve en ontspannen manier zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen.

Bij Rijschool Sanna kun je ook terecht voor de theorielessen, voor 2Todrive ( lessen vanaf 16,5 jaar) en voor de RIS ( Rijopleiding In Stappen). Heb je last van faalangst? Bij Rijschool Sanna kunnen wij je hierbij ondersteunen met een certificeerde faalangstrijinstructeur, zodat jij op een zo ontspannen mogelijke manier je praktijkexamen,faalangstexamen kunt afleggen.

Wil je meer weten over Rijschool Sanna? Neem dan contact op met ons. Je kunt het contactformulier invullen, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook mailen, appen of bellen. Ook voor het aanvragen van een proefrijles, kun je contact met ons opnemen.