faalangst

logo4k

Faalangst en faalangstexamen

Het praktijkexamen of het afrijden is leuk. Je bent namelijk slechts één stap verwijderd van het behalen van je rijbewijs. Het is natuurlijk ook spannend. Iemand anders dan je rijinstructeur gaat je rijvaardigheid beoordelen.
Iedereen kan hiervan zenuwachtig worden. Voor mensen met faalangst brengt dit echter extra spanning met zich mee.
Bij Rijschool Sanna wordt hier aandacht aan besteed. Je gecertificeerde faalangst rijinstructeur zal meer tijd voor je nemen om je op je gemak te stellen, hij zal je extra uitleg geven over het mogelijke verloop van de praktijkexamen, zodat je weet waar je aan toe bent en hij zal samen met jou kijken welke punten extra aandacht verdienen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij je praktijkexamen met zo weinig mogelijk stress kunt afleggen. Dus, heb je last van faalangst, geef dat aan, dan kan hiermee rekening worden gehouden tijdens het lessen.

Faalangstexamen

Rijschool Sanna kan voor mensen met faalangst het zogenaamde faalangstexamen aanvragen. Bij dit examen krijg je een examinator die getraind is om mensen met faalangst te begeleiden. Hij zal rekening houden met je faalangst, meer tijd voor je nemen om je op je gemak te stellen en hij geeft je de mogelijkheid om een time out te vragen tijdens je examen, zodat je tot rust kunt komen voordat je verder gaat met je examen. Dit met het doel om jou zo ontspannen mogelijk je examen te laten afleggen.

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven