Rijschool Almelo

logo4k

Rijles bij Rijschool Sanna Almelo

Rijschool AlmeloWoon je in Almelo en wil je beginnen met rijlessen? Kies dan voor Rijschool Sanna, de professionele en betaalbare rijschool van Almelo en omgeving. Je kunt bij ons beginnen met lessen al vanaf 16.5 jaar (2toDrive). Bij ons start je altijd met een proefrijles en les je met een vaste rijinstructeur, die samen met jou nauwkeurig je vorderingen bijhoudt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoeveel lessen je nog hebt te gaan tot aan het praktijkexamen. Je leert auto rijden in jouw eigen tempo en op een manier dat het beste past bij jou.

Persoonlijke benadering

Rijschool Sanna is een kleinschalige rijschool waar je nog kunt rekenen op een persoonlijke rijopleiding met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Tijdens iedere les worden jouw vorderingen nauwkeurig bijgehouden door de instructeur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke onderdelen nog wat extra aandacht verdienen. Je kunt bij Rijschool Sanna rijlessen kiezen voor een reguliere rijopleiding al vanaf 16,5 jaar (2toDrive), een Rijopleiding in Stappen (RIS), een effectieve lesmethode met een hoog slagingspercentage of voor een versnelde rijopleiding.

Proefrijles

Of je nu kiest voor een reguliere rijopleiding, een versnelde rijopleiding,  een RIS (Rijopleiding in Stappen) of een rijopleiding met faalangstbegeleiding, je begint bij Rijschool Sanna altijd met een proefrijles. Tijdens deze eerste rijles maak je kennis met de rijschool en met je rijinstructeur. Hij zal kijken naar je rijvaardigheden en je adviseren over het aantal lessen dat je nodig kunt hebben om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en over het meest bij jou passende type rijopleiding. Denk eraan: dit is een advies en het verplicht je tot niets. Jij bepaalt uiteindelijk zelf wat het beste bij jou past. Als je na deze les besluit om bij Rijschool Sanna te blijven lessen, dan is deze les voor jou gratis.

Kosten rijopleiding

Het aantal lessen dat nodig is voor jou om je rijbewijs te halen, bepalen uiteindelijk de totale kosten van je rijopleiding. Bij Rijschool Sanna les je echter voordelig tegen een scherp tarief van 55 euro per les en kun je kiezen uit vier  rijlespakketten . Voor alle rijlespakketten geldt: wanneer je slaagt voor je praktijkexamen en je hebt lessen over gehouden uit het door jou gekozen rijlespakket, dan krijg je deze lessen terug betaald!
Tijdens je opleiding en bij het afnemen van één van onze rijlespakketen krijg je ook 1 rijles als extra gratis,dus extra voordeel..

Bekijk hier onze tarievenlijst.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een proefrijles, neem dan gerust contact met ons op.

vRaag een proefles aan

Wil jij met je rijopleiding beginnen en snel je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een proefles.

    Naam

    Email

    Telefoon

    Woonplaats

    Schuiven naar boven