Wat vinden onze leerlingen

Rijschool Sanna
5.0
Gebaseerd op 85 beoordelingen
powered by Google
AmberAmber
09:41 21 Jul 23
Echt een TOP rijschool! Fijne man in omgang die met veel geduld samenwerkt. Zeker een rijschool om aan te raden! 🙂
Dagmar HendriksenDagmar Hendriksen
09:30 24 Apr 23
Echt een geweldige rijschool, Alen heeft veel geduld en neemt de tijd voor je. Het was altijd heel gezellig in de auto waardoor je je al snel op je gemak voelt. Ik heb elke les met plezier in de auto gezeten en ik ben in een keer geslaagd!
jasper cloudtjasper cloudt
18:51 06 Apr 23
Geweldige rijschoolHeel erg vriendelijke instructeur en heel flexibel.Ik had me geen betere kunnen wensen. Ik had zonder hem waarschijnlijk nooit mijn rijbewijs gehaald heel erg bedankt voor de vele goede lessen. Zeker een aanrader ook als je moeite heb met een stoornis kan hij je helpen aan een rijbewijs.
Gwen van AmersfoortGwen van Amersfoort
11:59 14 Mar 23
Ik heb een hele hele goede tijd gehad met rijschool Sanna!!Goed opgevangen en natuurlijk gezellige gesprekken tijdens het rijden…Goeie ervaring en leuk contact! Dankjewel sanna 🪪🚙
Demi HarmelingDemi Harmeling
11:20 05 Mar 23
Ik ben erg tevreden over deze rijschool en ik zou het ook iedereen aanraden. Alen legt rustig uit en stelt je snel op je gemak. Door middel van de fijne rijlessen en goede tips heb ik in 1x kunnen slagen!
luca reukemaluca reukema
10:06 01 Mar 23
Fijne rijlessen gehad en in 1x geslaagd! De instructeur heeft gevoel voor humor en stelt je op je gemak door rustig te blijven bij het geven van tips. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!
js_loader
Schuiven naar boven